FőoldalOlcsó ajánlatokWellness szállodák, akciós csomagokNyugdíjasoknakNyári akciós csomagokBalatoni szállodák, akciós wellness csomagokAjándékutalvány Wellness utalványHétköznapi csomagokHétvégi csomagokAugusztus 20.Előfoglalási akciók2 éjszakás csomagokLast minute ajánlatokMinden akciós csomag
Foglaljon akciós csomagot csomagajánlataink közül, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelyen fizet.

Rubin Wellness Hotel Budapest 4* vendégvélemények4 star

Wellness Hotel Rubin Budapesten a Sas-hegy lábánál a Budaörsi úton Rubin Wellness Hotel Budapest 4* - Akciós wellness szálloda Budán a Budaörsi úton -
Wellness Hotel Rubin Budapesten a Sas-hegy lábánál a Budaörsi úton4* Rubin Wellness Hotel Budapest XI kerületében BudánRubin Wellness Hotel szabad kétágyas szobája Budapesten4* Szabad kétágyas szoba a Rubin Wellness HotelbenRubin Wellness Hotel étterme Budán kiváló konyhávalFürdőszoba a Hotel Rubinban - Wellness Business Hotel RubinElegáns és romantikus szabad szoba A Rubin Wellness Hotelben4* Rubin Wellness Hotel Budapesten Wellnesst kedvelőknekWellness hétvége Budapesten a Rubin Wellness szállodábaGőzfürdő Budán a Rubin Wellness szállodában wellnesst kedvelőknekRubin Wellness Hotel wellness medencéje BudapestenPezsgőfürdő a Rubin Wellness szállodába BudapestenSókamra Budapesten a Rubin Wellness szállodábanElegáns és romantikus szabad kétágyas szoba a Rubin Wellness HotelbenKonferenciaterem és rendezvényterem Budapesten akciós áron
A 4 csillagos Rubin Wellness és Konferencia Hotel **** Budapest belvárosához közel, zöldövezeti környezetben várja a turistákat és üzletembereket egyaránt. Standard szobák, emeletes apartmanok és konyhás lakások állnak a vendégek rendelkezésére. A szálloda szolgáltatásainak körét az étterem, drinkbár és grillterasz teszi teljessé. A Rubin Wellness- és Sportközpont egy olyan egyedülálló wellness és szabadidő központ, ahol az egészséges életmód követői minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal találkozhatnak.
Cím:

1118 Budapest, Dayka Gábor út 3.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Biztonsági szolgálat Háziállat bevihető Fitness terem Fedett úszómedence Telefon Nemdohányzó szoba TV a szobában Zárt parkoló Kávézó Drink bár Szobaszerviz 24 órás Étterem Kerekesszékkel járható Internet 
A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet!

Vissza: Rubin Wellness Hotel Budapest 4* - Akciós wellness szálloda Budán a Budaörsi úton

Rubin Wellness Hotel Budapest 4* - Összesített eredményei

10 vélemény alapján

Átlag
 
8.95 / 10

Személyzet
 
8.90
Tisztaság
 
8.90
Ár/Érték arány
 
8.90
Kényelem
 
8.80
Szolgáltatások
 
9.10
Étkezés
 
9.10

2018.02.28. - (Fiatal pár)
Átlag
 
7.67 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
7
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

Férjemet kísértem el egy konferenciára, és meg is szálltunk a szállodában. A szauna rész kicsit kicsi volt nekem, de egy szép, csendes helyen van maga a Rubin Hotel. Jó volt a wellness részleg.
2017.08.30. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

A recepción nagyon segítőkészek voltak, szoba cserére volt szükségünk és ő ezt kérdés nélkül teljesítette. Különleges, szépen berendezett szobát kaptunk, finom reggelivel. Nagyon megérte.
2017.02.15. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.33 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
10
Szolgáltatások
 
10
Étkezés
 
8

9
2015.05.19. - (Baráti társaság)
Átlag
 
9.50 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
10
Étkezés
 
10

Nagyon szép ez a szálloda mindent találni benne amire szüksége lehet a vendégnek. Nagyon élveztünk itt lenni és a kényeztetésben is volt részünk. A szobák nagyon tágasak és kényelmesek és erkélyesek, kitünő volt minden. Az étkezés bőséges és finomak az ízek. Reméljünk hogy máskor is ide jövünk még. Köszönjük az udvarias kiszolgálást is. Mindenkinek ajánlani tudjuk.
2014.10.30. - ()
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Es hat uns sehr gut gefallen in diesem Hotel.Alles was wir gerne haben wollten haben wir bekommen. Es war sehr angenehm sauber und die Bediehnung war ausgezeichnet. Wir hatten programme und gleichzeitig haben wir uns im Wellness bereich ausgeruht schade das die Zeit so schnell vergangen ist.
2014.10.30. - ()
Átlag
 
9.33 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
10
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Nagyon kellemes ez a hotel és a szobák tágasak és szépek. a wellness rész a kényeztetést biztosította és nagyon jókat tudtunk piheni. A városban is voltunk sokat és az is kellemes volt a felkínált programok keretében. nagyon kedvező volt számunkra ez a csomag így sok lehetőséget tudtunk kihasználni.
2014.10.30. - ()
Átlag
 
8.50 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Dieses schöne Hotel haben wir durch Zufall gefunden und das Angebot war sehr gut so haben wir es bestellt. Die Zeit hier war sehr schön und wir haben uns sehr gut ausruhen können. Zur Abschaltung hat der Wellness Bereich geholfen und aber auch das viele schöne was wir sehen konnten hier in der Umgebung. Wir können dieses Hotel nur raten für alles die sich gut erholen möchten.
2014.10.30. - ()
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Es ist hier sehr schön. Die Zimmer sind sehr schön die ganze Umgebung ist schön man kann sich sich sehr wohl fühlen hier. Alles ist gut für den gast egal was wir gerne haben wollten es wurde für uns alles geregelt und dafür bedanken wir uns seperat. Die Bediehnung und Verwöhnung im Wellness ist sehr gut hier kann man die ganze Zeit des besuches verbringen und fühlt sich immernoch sehr gut.Wir werden sicher nochmal kommen und vielleicht sogar noch öfter denn es ist hier sehr nett und es ist sehr günstig.
2014.10.29. - ()
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Es war hier in diesem Hotel sehr schön. Sehr gut ist der Wellness Bereich wir haben uns hier sehr verwöhnen lassen. Das essen am Abend war sehr fein und die bediehnung war höflich und zu Fragen was wir denn essen könnten haben wir eine Ausführliche Erklárung über alles Speisen bekommen. Ganz toll sind die Zimmer und das Hotel allgemein.
2014.10.29. - ()
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Nagyon jó volt a hotel.A szobák szépek és nagyok. A Wellness rész szép és nagy és sok kényeztetés található benne.Jól éreztünk magunkat, és többször ide szeretnénk még jönni.