FőoldalOlcsó ajánlatokWellness szállodák, akciós csomagokNyugdíjasoknakNyári akciós csomagokBalatoni akciós wellness hotelekAjándékutalvány Wellness utalványHétköznapi csomagokHétvégi csomagokElőfoglalási akciókOktóber 23.2 éjszakás csomagokLast minute ajánlatokMinden akciós csomag
Foglaljon akciós csomagot csomagajánlataink közül, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelyen fizet.
Családbarát szálláshelyek akciós áron

Aki családostul szeretne utazni nem mindegy milyen szállodát választ hiszen a legfontosabb szempont ilyenkor is a kényelem. Nagyon fontos, hogy szállodában ahová megyünk legyenek bababarát szolgáltatások. A Hotel Aquarell Cegléd egy kifejezetten családbarát és kutyabarát szálloda. A medencéjének vizébe nyugodtan bevihetjük a legkisebbeket is hiszen a vizet természetes módon tisztítják így a kicsik bőre is biztonságban van ezért ebben a medencében tartják a babaúszást.A szállodában kiváló játszószoba is található remek animátorokkal, így a kicsik biztosan nem fognak unatkozni.
A Thermal Hotel Balance Lenti szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Lenti Termálfürdővel ahová fedett folyosón keresztül lehet átmenni. Remek kis játszóházat építettek a földszinten ahová belátni a szülőknek amíg ők a délutáni süteményt élvezik. Az Oxigén Hotel Noszvaj egy bababarát szálloda Eger mellett, Noszvajon,hatalmas családi wellness birodalommal és gyermek all inclusive ellátással és rengeteg bababarát szolgáltatással. 


(2016-10-18)

Akciós wellness hotel csomagajánlatok félpanzióval megfizethető áron

Vissza