FőoldalOlcsó ajánlatokWellness szállodák, akciós csomagokNyugdíjas wellness akció félpanzióvalNyári akciós wellness csomagokPünkösdi hotel csomagokTavaszi wellness csomagokBalatoni akciós wellness hotelekLast minute wellness akcióHétköznapi csomagok2 éjszakás félpanziós csomagokHétvégi wellness csomagok félpanzióval3 éjszakás wellness csomagok félpanzióvalMinden akciós csomag
Foglaljon akciós csomagot csomagajánlataink közül, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelyen fizet.
Családbarát szálláshelyek akciós áron

Aki családostul szeretne utazni nem mindegy milyen szállodát választ hiszen a legfontosabb szempont ilyenkor is a kényelem. Nagyon fontos, hogy szállodában ahová megyünk legyenek bababarát szolgáltatások. A Hotel Aquarell Cegléd egy kifejezetten családbarát és kutyabarát szálloda. A medencéjének vizébe nyugodtan bevihetjük a legkisebbeket is hiszen a vizet természetes módon tisztítják így a kicsik bőre is biztonságban van ezért ebben a medencében tartják a babaúszást. A szállodában kiváló játszószoba is található remek animátorokkal, így a kicsik biztosan nem fognak unatkozni. Ha igazán jó  családbarát wellness szállodát keres akkor a Hotel Karos Spa szállodát számításba kell venni a családbarát csomagat ad félpanziós ellátással itt igazán jól érzik magukat a kicsik és nagyok.
A Thermal Hotel Balance Lenti szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Lenti Termálfürdővel ahová fedett folyosón keresztül lehet átmenni. Remek kis játszóházat építettek a földszinten ahová belátni a szülőknek amíg ők a délutáni süteményt élvezik. Az Oxigén Hotel Noszvaj egy bababarát szálloda Eger mellett, Noszvajon,hatalmas családi wellness birodalommal és gyermek all inclusive ellátással és rengeteg bababarát szolgáltatással. A legjobb családbarát szállodát Budapest Közelében találjuk amelynek nagy wellness részlege és nagyon jó  konyhája van, itt a kicsik és nagyok mindig megtalálják a nekik megfelelő ételt és italt. Ha meg már jollakott az ember akkor a wellness szolgáltatással kényezteti magát. Az Abacus Hotel Herceghalom szálloda akciós családbarát csomagokkal kedveskedik az év 365 napján. Használja ki ezt a szuper akciós csomagajánlatok egyikét. Magyarország északi felében a legjobb forumokon dicsérik a Silvanus Hotel Visegrád csomagajánlatait családok számára külön gyerekmedencével. A gyerekkel érkezők külön gyerekmenűt kapnak a svédasztalon. Figyelje mindig a csomagajánlatokat és válasszon a legjobb hétközbeni akciókból Visegrádon.


(2016-10-18)

Akciós wellness hotel csomagajánlatok félpanzióval megfizethető áron

Vissza