FőoldalOlcsó ajánlatok✔️Wellness szállodák, akciós csomagok✔️Nyugdíjas wellness akció félpanzióvalMárcius 15.✔️Tavaszi wellness csomagok✔️Családi kedvezmények✔️Balatoni akciós wellness hotelek✔️Pünkösdi hotel csomagokLast minute wellness akció✔️Húsvéti szállás csomagok2 éjszakás félpanziós csomagokHétvégi wellness csomagok félpanzióvalMinden akciós csomag
Foglaljon akciós csomagot csomagajánlataink közül, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelyen fizet.
Családbarát szálláshelyek akciós áron

Aki családostul szeretne utazni nem mindegy milyen szállodát választ hiszen a legfontosabb szempont ilyenkor is a kényelem. Nagyon fontos, hogy szállodában ahová megyünk legyenek bababarát szolgáltatások. A Hotel Aquarell Cegléd egy kifejezetten családbarát és kutyabarát szálloda. A medencéjének vizébe nyugodtan bevihetjük a legkisebbeket is hiszen a vizet természetes módon tisztítják így a kicsik bőre is biztonságban van ezért ebben a medencében tartják a babaúszást. A szállodában kiváló játszószoba is található remek animátorokkal, így a kicsik biztosan nem fognak unatkozni. Ha igazán jó  családbarát wellness szállodát keres akkor a Hotel Karos Spa szállodát számításba kell venni a családbarát csomagat ad félpanziós ellátással itt igazán jól érzik magukat a kicsik és nagyok.
A Thermal Hotel Balance Lenti szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Lenti Termálfürdővel ahová fedett folyosón keresztül lehet átmenni. Remek kis játszóházat építettek a földszinten ahová belátni a szülőknek amíg ők a délutáni süteményt élvezik. Az Oxigén Hotel Noszvaj egy bababarát szálloda Eger mellett, Noszvajon,hatalmas családi wellness birodalommal és gyermek all inclusive ellátással és rengeteg bababarát szolgáltatással. A legjobb családbarát szállodát Budapest Közelében találjuk amelynek nagy wellness részlege és nagyon jó  konyhája van, itt a kicsik és nagyok mindig megtalálják a nekik megfelelő ételt és italt. Ha meg már jollakott az ember akkor a wellness szolgáltatással kényezteti magát. Az Abacus Hotel Herceghalom szálloda akciós családbarát csomagokkal kedveskedik az év 365 napján. Használja ki ezt a szuper akciós csomagajánlatok egyikét. Magyarország északi felében a legjobb forumokon dicsérik a Silvanus Hotel Visegrád csomagajánlatait családok számára külön gyerekmedencével. A gyerekkel érkezők külön gyerekmenűt kapnak a svédasztalon. Figyelje mindig a csomagajánlatokat és válasszon a legjobb hétközbeni akciókból Visegrádon.


(2016-10-18)

✔️ Akciós wellness hotel ajánlatok félpanzióval megfizethető áron

Vissza