FőoldalOlcsó ajánlatokWellness szállodák, akciós csomagokNyugdíjas wellness akció félpanzióvalTéli csomagok spa, thermal, wellness akcióSzilveszteri akciós csomagokŐszi csomagokBalatoni akciós wellness hotelekKarácsonyi akciós csomagokHétköznapi csomagok2 éjszakás félpanziós csomagokHétvégi wellness csomagok félpanzióval3 éjszakás wellness csomagok félpanzióvalMinden akciós csomag
Foglaljon akciós csomagot csomagajánlataink közül, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelyen fizet.
Családbarát szálláshelyek akciós áron

Aki családostul szeretne utazni nem mindegy milyen szállodát választ hiszen a legfontosabb szempont ilyenkor is a kényelem. Nagyon fontos, hogy szállodában ahová megyünk legyenek bababarát szolgáltatások. A Hotel Aquarell Cegléd egy kifejezetten családbarát és kutyabarát szálloda. A medencéjének vizébe nyugodtan bevihetjük a legkisebbeket is hiszen a vizet természetes módon tisztítják így a kicsik bőre is biztonságban van ezért ebben a medencében tartják a babaúszást. A szállodában kiváló játszószoba is található remek animátorokkal, így a kicsik biztosan nem fognak unatkozni.
A Thermal Hotel Balance Lenti szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Lenti Termálfürdővel ahová fedett folyosón keresztül lehet átmenni. Remek kis játszóházat építettek a földszinten ahová belátni a szülőknek amíg ők a délutáni süteményt élvezik. Az Oxigén Hotel Noszvaj egy bababarát szálloda Eger mellett, Noszvajon,hatalmas családi wellness birodalommal és gyermek all inclusive ellátással és rengeteg bababarát szolgáltatással. 


(2016-10-18)

Akciós wellness hotel csomagajánlatok félpanzióval megfizethető áron

Vissza