FőoldalOlcsó ajánlatokWellness szállodák, akciós csomagokNyugdíjas wellness akció félpanzióvalNyári akciós wellness csomagokPünkösdi hotel csomagokTavaszi wellness csomagokBalatoni akciós wellness hotelekLast minute wellness akcióHétköznapi csomagok2 éjszakás félpanziós csomagokHétvégi wellness csomagok félpanzióval3 éjszakás wellness csomagok félpanzióvalMinden akciós csomag
Foglaljon akciós csomagot csomagajánlataink közül, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelyen fizet.

Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes vendégvélemények3 star

Hotel Atrium Rábafüzes Gastland Hotel és étterem Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes - Olcsó szálloda Szentgotthárd és a rábafüzesi határátkelő közelében -
Hotel Atrium Rábafüzes Gastland Hotel és étteremOsztrák határ melletti szálloda - Hotel Átrium Rábafüzes - Gastland hotel és étterem RábafüzesenHotel Rábafüzesen - Gastland Hotel az M8-as autóút közelébenHotel Rábafüzesen az osztrák határ közelében - Gastland Átrium hotel sörözőApartman Rábafüzesen az osztrák határ közelében - Átrium hotel és étteremÁtrium hotel Rábafüzes -  Gastland szálloda Ausztria közelében - Határ melletti szálloda, olcsó szálloda Ausztria közelébeGastland hotel az M8-as autóút közelében - fürdőszoba a szállodában - Átrium szálloda Ausztria közelébenSzállás az osztrák határ közelében - Gastland Átrium hotel és étterem - kétágyas szoba RábafüzesenRábafüzes Hotel Gastland Hotel Átrium Rábafüzes - szauna a szállodában
A 3 csillagos Gastland Hotel Atrium az Őrségben, a rábafüzesi határátkelő mellett található. A szálloda szobái, éttermei rendkívül igényes kialakításúak, megőrizték a hagyományos magyaros stílusjegyeket. Az éttermek és különtermek kedvező lehetőséget nyújtanak céges és családi rendezvények, vacsorák, esküvők lebonyolításához. A szállodától 10 percre található a Székely tanya étterem, mely méltán nyerte el 2006-ban és 2007-ben a 100 legjobb magyar étterem egyike címet.
Cím:

9955 Rábafüzes, Alkotmány u. 81/D 8-as Főút

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Drink bár Őrzött parkoló Háziállat bevihető Telefon TV a szobában Internet Étterem 
A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet!

Vissza: Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes - Olcsó szálloda Szentgotthárd és a rábafüzesi határátkelő közelében

Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes - Összesített eredményei

5 vélemény alapján

Átlag
 
8.87 / 10

Személyzet
 
8.40
Tisztaság
 
8.80
Ár/Érték arány
 
9.00
Kényelem
 
8.60
Szolgáltatások
 
8.80
Étkezés
 
9.60

2018.02.21. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.33 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Osztrák határ közelében volt a szálloda ahonnan nyaralásból jöttünk haza, és úgy gondoltuk belefér még egy éj lazítás. Meglepődtünk, amikor a hölgy a recepción elmondta hogy a közelben van a Gotthardi Gyógyfürdő ahova azonnal be is ültünk fürdeni. Egy igazán jó szálloda.
2017.08.28. - (Család, nagyobb gyerekkel)
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Kicsi szálloda ellenére maximálisan meg voltunk velük elégedve. Szerettük a svédasztalos reggelit.
2015.05.18. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
7
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
10

Nagyon jó ez a hotel. Minden amire szükségem volt megkaptam. Jókat pihentem és kellemes volt a szoba is. Máskor is ide jövök.
2015.01.14. - ()
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Ez volt hosszú idő után az első szabadság családostól,nagyon készültünk rá. Amikor megérkeztünk már tudunk hogy jó választás volt. A recepción segítettek rögtön a papírok kitöltésében mert a gyerekek már a hosszú úttól fáradtak voltak, Így hamar el tudtuk foglalni a szobánkat. Mindenben nagyon jól éreztünk magunkat a wellness rész egy élmény volt az egész családnak, és az étkezéseknél is folyamatosan minden kívánságunkat teljesítettek. Kipihenve és boldogan utaztunk haza és még sokáig jó élményként gondolunk a szabadságunkra.
2014.10.27. - ()
Átlag
 
8.17 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
7
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

A szálloda a fekvése miatt nagyon jó. A szobák szépek és az ételek finomak. Nagyon jól pihentünk mielőtt tovább utaztunk és mindig itt szállunk majd meg ha erre járunk. Köszönjük a profi kiszolgálást.